Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-02@06:03:15 GMT

نگاهی که به سرانجام است

تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۰۳۶۷۰

نگاهی که به سرانجام است

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین به نقل از آوای فردا، پس از انتشار آلبوم پاروی بی قایق در پاییز ۹۳ عده قابل توجهی از هواداران محسن چاوشی از ناشناخته بودن کاراکتر چاوشی در این آلبوم سخن می‌گفتند. تا جایی که چاوشی در یکی از صفحات مجازی در واکنش به هجمه های بوجود آمده عنوان کرد هیچگاه از ریزش مخاطب و عدم همراهی آنان ترس و واهمه‌ای ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیر تحولات موسیقایی محسن چاوشی امروز و پس از انتشار آلبوم ابراهیم وی را در نقطه‌ای قرار داده که نه تنها هیچگاه از ریسک و تجربه‌ی فضا های بدیع در موسیقی ترسی ندارد بلکه امروز این مخاطبان چاوشی هستند که می‌ترسند. چاوشی غیرقابل پیش‌بینی است و مخاطبان قبل از انتشار هر اثری نمی‌دانند قرار است از کدامین عالم سر برآورند. این موضوع همان عامل ترس است.

مخاطبان چاوشی با آلبوم ابراهیم مسافرتی طولانی را به دنیای ساخته شده توسط او آغاز کرده اند.
چاوشی نیز همواره نشان داده که برایش ماندگاری در ذهن مخاطبان بیشتر از تسخیر مارکت اهمیت دارد و شاید محکم ترین دلیل برای تنوع آلبوم هایش از لحاظ فرم و محتوا همین موضوع باشد.
آلبوم ابراهیم را باید ورژن قدرتمند‌تر و سخت پسندانه‌تری از آلبوم پاروی بی قایق بدانیم. ابراهیم بدون شک برای مخاطبان پسا شهرزادی چاوشی قابل قبول نیست. اما خالق ابراهیم، سبد مقبولیت کوچکتری برای خود فراهم می‌آورد و به مرور پیش می‌رود.

حواشی مربوط به عدم ارائه مجوز به برخی قطعات این آلبوم و همچنین فرضیه‌های موجود مبنی بر حربه های تبلیغاتی تیم رسانه‌ای محسن چاوشی برای تبدیل شدن انتشار آلبوم ابراهیم به مهم‌ترین مطالبه فرهنگی کشور موضوعی است که باید در یادداشت های جداگانه‌ای به آن پرداخت.
اما در آستانه انتشار آلبوم ابراهیم هجمه برخی رسانه ها علیه چاوشی مبنی بر استفاده‌ی وی از رانت آقازادگان برای انتشار و توزیع هرچه بهتر ابراهیم آغاز شد.
اظهاراتی که بدون مدرک و صرفا با ادعایی مرعوب از جو ضدآقازادگی جامعه بیان می‌شد. استدلالاتی از این دست که وقتی هادی حسینی برادر‌زاده وزیر اسبق ارشاد تهیه کننده جدیدترین آلبوم چاوشی است؛ پس محسن چاوشی هم با استفاده از امکانات خاص و ویژه به انتشار آلبوم می‌پردازد.

چاوشی اما از معدود کسانی است که تمامی حرف هایش و پاسخ به انتقادات و شبهات را در لابلای آثارش می گنجاند. روی کاور یکی از آلبوم‌هایش نوشته بود “سادگی شگفت انگیز است” اما این چاوشی ساده و صمیمی هیچگاه ساده لوح نبوده است. برخی خیال کردند اگر چاوشی همانند بسیاری از حواشی سکوت اختیار کند می توانند ضربات مهلک تری را روانه کنند. غافل از پایگاه اجتماعی و محبوبیت چاوشی. غافل از اینکه شاید آنها نیز بخشی از پازل هستند. پازلی که تکمیل آن به معنای امضا زیر حکم چاوشی به عنوان تاثیر گذار ترین موزیسین چند سال اخیر کشور است.
البته از زاویه ای دیگر می‌توان به دشواری هضم چاوشی پس از انتشار قطعه‌ی خوزستان اشاره کرد
آنجا که همدردی اش با مردم دیار خوزستان از انتشار پست در اینستاگرام فراتر رفت و از جرم سنگین شب گفت!

درهر صورت چه محسن چاوشی را بخشی از پازل رانتخواران و آقازاده ها بدانیم و چه مستقل از هر شخص و ارگان؛ بهتر است تحلیل‌ها و برداشت هایمان را به قضاوت تاریخ واگذار کنیم و نگاهمان همانند چاوشی و تیم سازنده‌ی آلبوم ابراهیم به سرانجام باشد.
می‌توان ادعا کرد که همه؛ اما با قصدها و نیت‌های متفاوت، چاوشی را می‌شنوند و این موضوع بیانگر مفهومی است به نام: موفقیت!

امروز گوش سپردن به آثار چاوشی و دیگر موزیسین‌هایی که خط فکری مشخصی دارند و نتیجه‌ی ساعت‌ها تفکر را منتشر کرده اند یک انتخاب است؛ انتخاب میان حل شدن در روزمرگی و یا مواجه شدن با حقایق زندگی!

*سید محمد مهدی کیا

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: چاوشی ابراهیم صفا موزیک آلبوم جام جم آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۰۳۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرانجام ساخت فاز تکمیلی بزرگراه یادگار امام

به گزارش خبرگزاری مهر، هادی حق بین معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با اشاره به اجرای پروژه بزرگراه یادگار امام در تهران، اظهار کرد: این طرح اثر فوق العاده ای بر ترافیک مناطق جنوبی و جنوب غربی پایتخت خواهد داشت. این طرح سخت و پیچیده و طاقت فرسا از ۱۰ سال پیش کلید خورد اما متوقف شد. امیدواریم پس از ۱۰ سال مردم حلاوت اجرای این طرح را بچشند.

اجرای سه شیفته ادامه بزرگراه یادگار امام در محل میدان جی

وی افزود: انرژی فوق العاده ای برای رفع معارضین و اجرای پروژه به کار گرفته شده است. این پروژه در بخش پادگان جی و اراضی مربوط به آموزش و پرورش رفع معارض شده و در اختیار ما قرار گرفته و توافقات نهایی با وزارت دفاع و ارتش انجام شده و ۷۰ درصد اراضی به لحاظ امنیت اجرا در اختیار شهرداری قرار گرفته است.

حق بین با بیان اینکه طرح های ترافیکی برای میدان جی پیش بینی شده است، یادآور شد: قرار بر این است انسداد میدان جی در شورای تأمین مطرح شود و امیدواریم هفته آینده مجوز انسداد مسیر صادر شود؛ هرچند مشکلاتی برای تردد شهروندان ایجاد خواهد شد اما درخواست داریم همکاری لازم صورت بگیرد و ما نیز سعی خواهیم کرد در سه شیفت، این بخش از پروژه را پیش ببریم.

ایجاد فضای سبز هفت هکتاری در میدان جی و میدان فتح

وی ادامه داد: ۴۰ درصد از پروژه بزرگراه یادگار امام در میدان جی قرار گرفته و شاید ناچار شویم پس از تصویب در کمیسیون برخی درختان را جابجا کنیم و پس از جابجایی این درختان و اجرای طرح، فضای سبز هفت هکتاری در میدان جی و میدان فتح ایجاد خواهد شد. هرکسی با هواپیما وارد شهر شود تقاطعی فوق العاده را در این مسیر مشاهده خواهد کرد.

حق بین با بیان اینکه این پروژه در میدان فتح سه سطحی است، یادآور شد: یک تونل ۳۵۰ متری در پروژه پیش بینی شده است. برای اینکه بتوانیم از معارضین عبور کنیم سعی خواهیم کرد شرایط را با تأسیسات موجود منطبق کنیم. یکی از پایه های تقاطع با تأسیسات مواجه شد که بارها طرح را مورد بررسی قرار دادیم تا مشکلی ایجاد نشود.

وی با اشاره به حمایت جدی از این پروژه برای تأمین منابع، گفت: ۲۱ هزار آرماتور، تعداد دو هزار و ۵۰۰ شمع در قالب ۷۵ کیلومتر شمع گذاری در طول اجرای پروژه مورد استفاده قرار خواهد گرفت. تکنیک ساخت در دو دهانه پیش تنیده است و به همین جهت زمان بیشتری برای اجرا نیاز دارد.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران تأکید کرد: پیش بینی ما این است که بخشی از این پروژه که ترافیک قابل توجهی از میدان فتح را برطرف می کند، در ۶ ماه آینده تکمیل کنیم و به بهره برداری برسانیم. لذا پروژه به یکباره افتتاح نمی شود و به تدریج مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت. اگر شورای تأمین به انسداد میدان جی کمک نکند، کار ابتر خواهد شد و امیدواریم با مجوز شورای تأمین و همکاری پلیس و اطلاع رسانی به شهروندان، پروژه اجرایی شود.

وی اضافه کرد: در فاز دوم بزرگراه شهید بروجردی عملیات اجرایی در حال انجام است؛ هرچند پیشرفت پروژه به دلیل وجود چند معارض بالا نیست اما مبالغ برای رفع معارض در اختیار منطقه قرار گرفته و پس از رفع معارضین، طرح پیش خواهد رفت. به یک ماه جهت رفع معارض و دو تا سه ماه رفع مشکلات تأسیسات نیاز داریم و پس از آن عملیات عمرانی اجرا خواهد شد و در نهایت تا پایان امسال به نتیجه خواهد رسید.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در واکنش به اظهارات اعضا، با بیان اینکه ممکن است ناچار به جابجایی درختان شویم، گفت: تمامی مکاتبات صورت گرفته و مجوزهای کمیسیون ماده هفت اخذ شده و جلسات متعددی با معاون خدمات شهری و مدیرعامل سازمان بوستان ها برای اجرای طرح در سال ۱۴۰۳ برگزار شده است. تلاش کردیم حداقل جابجایی ها صورت گیرد.

وی اضافه کرد: درخواست ما بر اساس آراء کمیسیون ماده هفت صورت می گیرد. مطلقاً حوزه فنی و عمرانی در جابجایی درختان نه تخصص دارد نه زمان آن را. مگر اینکه منطقه ای توسط پیمانکار نسبت به جابجایی جهت اجرای طرحی درخواست کرده باشد و کمکی به آنها انجام شود.

حق بین با بیان اینکه پیمانکار بزرگراه یادگار امام (ره) قرارگاه خاتم است و با وسواس و دغدغه خاصی پیش می رود، اظهار کرد: پروژه تقاطع شادمهر مورد تقاضای ساکنان آن محدوده است و ورود به آن با سختی هایی روبه رو است.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با تأکید بر اینکه موضع ما کاملاً روشن است، یادآور شد: فعالیت های گسترده معاونت فنی و عمران نشان می دهد که اقدامات برای توسعه زیرساخت هاست و بخشی از کارها نیز کمک به سایر بخش ها برای تسهیل در روند مناقصات است. هدف برای ما اجرای کدپروژه های زیرمجموعه معاونت است. اگر عملکرد شرکت ها ملاحظه شود بیش از ۹۰ درصد پیشرفت را شاهد خواهیم بود.

وی اضافه کرد: بخشی از پروژه ها مربوط به دوره قبل است که شروع شده و معطل مانده بود. ما کمک کردیم پروژه ها به سرانجام برسد. فعلاً برنامه ای برای ساخت مجموعه های جدید نداریم. ساخت پارکینگ ها انجام می شود. از جمله پروژه امیرکبیر که در سال قبل افتتاح شد. پروژه مینابی در منطقه ۱۵ نیز به زودی افتتاح خواهد شد که در حوزه حمل و نقل است اما ما به اجرای این طرح ها کمک کردیم.

حق بین با بیان اینکه سازمان میادین میوه و تره بار نیز درخواست کمک کرده بود، گفت: اگر این توان برای کمک به دیگر بخش ها وجود داشته باشد، کمک خواهیم کرد؛ در غیر این صورت امور خود را دنبال می کنیم. با سازمان مدیریت بحران نیز همکاری هایی داریم و اقدامات در مجموع گسترده است، اما رصد می کنیم که این اقدامات با وظایف اصلی تداخلی دارد یا خیر.

گشایش مسیر جدیدی از تقاطع بزرگراه شهید نواب- تندگویان ظرف ۲ هفته آینده

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با اعلام اینکه به زودی نصب بنرها و اطلاع رسانی جدید در قالب تلویزیون های شهری در سطح شهر برای معرفی طرح ها انجام خواهد شد، تصریح کرد: ظرف دو هفته آینده مسیر جدیدی از تقاطع بزرگراه شهید نواب- تندگویان گشایش خواهد یافت؛ کمااینکه پیش از این نیز مسیر دیگری از تقاطع بدون هیچ تشریفاتی در دسترس قرار گرفت.

وی با اشاره به رفع معارضین بزرگراه شهید بروجردی و تأخیر در رفع آن به دلیل مشکلات مالی، گفت: یکی از پلاک های موجود ۲۴ ورثه دارد که برای ما مشکل ایجاد کرد. در این زمینه معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری حمایت قابل توجهی داشته و اگر این حمایت نبود، بخش قابل توجهی از توفیقات حاصل نمی شد.

آرماتورهای پل‌هایی که اصلاح طلبان روی آن خاک ریخته بودند به سرقت رفته است

معاون فنی و عمرانی شهرداری با بیان اینکه آرماتورهای پل هایی که روی آنها خاک ریخته بودند به سرقت رفته است، یادآور شد: تعدادی از شمع ها نیز معدوم شده بود و گفته بودند که قرار نیست طرح ها اجرا شود. پروژه ای که زیر خاک بود امروز به یکی از پروژه های بزرگ شهری تبدیل شده است.

آسفالت‌ریزی در محوطه ۲۶۰ مدرسه در سال گذشته

وی اضافه کرد: توزیع آسفالت حاصل تلاش ساعت ها کار همه همکاران ماست و کارگران این بخش اقدامی بسیار فرسایشی انجام دادند. این کار همچنان استمرار دارد و به پایان نرسیده است. در راستای توزیع آسفالت ۳۲ کمیته برگزار و مسائل دنبال شد.تذکری پیش از این توسط خانم سلیمانی در مورد کیفیت آسفالت مطرح شده بود که باید بگوییم که آسفالت پنج هزار و ۷۰۰ نقطه عملیاتی و ۹۰ هزار نقطه لکه گیری شد. از یک میلیون و ۵۷۰ هزار تن، میزان زیادی لکه گیری صورت گرفت. ممکن است به دلیل شرایط محیطی امکان توزیع مکانیزه وجود نداشته باشد.

حق بین با بیان اینکه ۳۰ هزار تن برای آسفالت مدارس تحویل داده شد، گفت: محوطه ۲۶۰ مدرسه در سال گذشته آسفالت شده است.

کد خبر 6093091

دیگر خبرها

  • سندرم مرموزی که چهره خواننده مشهور را عوض کرد؛ بیماری «سلن دیون» چیست؟
  • پیش‌فروش بلیت «نقش هیتلر در آلبوم خانوادگی» آغاز شد
  • سرانجام پروژه توسعه شرقی خط ۲ مترو تهران
  • سامان احتشامی در تهران کنسرت برگزار می‌کند
  • پوستر جدید «نقش هیتلر در آلبوم خانوادگی» منتشر شد
  • دانشگاه براون آمریکا سرانجام به خواسته دانشجویان تن داد
  • سرانجام ساخت فاز تکمیلی بزرگراه یادگار امام
  • بلیت‌ کنسرت محسن ابراهیم‌زاده را از «سینماتیکت» تهیه کنید
  • کمک خواننده معروف برای آزادی زندانیان قزوین
  • بن سلمان: مخالف آوارگی مردم غزه هستیم